Élményfokúszú önismereti csoport

Asztrológia – Alkotás – Mozgás

Izgalmas felfedezésre, kutatásra hívlak körünkbe, nőiségünk titkaiba merülünk, körbejárjuk feminin létünk legfontosabb szerepeit és állomásait.

Tesszük mindezt támogató, meghitt hangulatban, alkotó, érintő kezekkel, mozduló, táncos lábakkal, szerepjátékokba bújva, önfeledten játszva. Önismereti kalandozásunk alatt, személyes horoszkóp ábránk és az asztrológia bölcsessége is útitársként szövődik mellénk.

Várlak Téged, ha: 

  • női felmenőid lehúzó mintáid elengednéd
  • párkapcsolati nehézségekkel küzdesz
  • belső gyermeked táplálásra szorul
  • anyasebed gyógyulásra vár
  • külső – belső átalakulásra vágysz, de nem találod hozzá az utat
  • gondot okoz a passzív minőség megengedése az életedben
  • hívásod van az érezni, létezni és alkotni életérzéshez
  • szeretnél egy nyitott, tudatos, szeretetteli női csoporthoz tartozni

A 24 hónapos körünk legfontosabb témakörei:

Bizalom – Biztonság, Test – Lélek – Tudat, Belső gyermek, Kamasz lányka, Ciklusaink, Vénusz és Mars, Intimitás, Anya – Gyermek, Szülés – Születés, Női Felmenőink, Bölcs Asszony, Változás kora, Elengedés, Rituálék


A kör kísérője: Bóta Veronika lélekdúla

Tel:20/3752476, veronika@atalakulasoktere.hu

Havonta egy alkalommal, pénteken/10.00 – 18.00/ 20.000 Ft

Az első év alkalmai: 10. 15, 11. 19, 12. 10, 2022. 01. 21, 02. 18, 03. 18, 04. 22, 05. 20, 06. 16-19 elvonulás, 09. 9, 10. 14, 11. 18

Első bemutató alkalom: 2021.09. 10. 12.30 – 17.30

Helyszín: Tündérkert, Dunakanyarsétány 23


Vélemények

Azért jelentkeztem a Női körbe, mert szerettem volna jobban megismerni önmagam. Erre többször lehetőséget is kaptam. Például kiderült mennyire tudok bízni másokban, mennyire tudok megnyílni, mennyire tudom megélni a MOST-ot az egyes feladatok kapcsán. Mindamellett, hogy végig komoly, magunkat formáló, megismerő munka folyt, sosem maradt el a jókedv, a nevetés, a vidámság és a közösség érzése sem. Nagyon hálás vagyok Verónak és a csoport minden tagjának a felemelő és mély pillanatokért! (Ittes Virág Veronika)

Női körünkben megtartást, támogatást, biztatást és bizalmat kaptam, nőiségemben fejlődést, nővé való felnövekedést.
Ez a csoport a legnagyobb változást hozta életemben, rájöttem, hogy a mellettem lévő társ nem társ, hanem barát volt.
A bennem született felismerések megérlelték a döntést bennem, elválltam és ezt követően, hamarosan megtaláltam a Férfit, az igaz társat magam mellé. (Prokaj Mónika)

Az egy év alatt megtapasztalhattam,hogy milyen mély tud lenni egy női kör szeretetteljes megtartó ereje.Sok önismerti elakadásomra világított rá és megannyi kisebb-nagyobb belső igényemet hozta felszínre.Mely önismereti tudást, barátságokat,tudatosságot,szeretetet és elfogadást adott nekem♡ (Nyilas Nancy)