Skip to main content

Van úgy, hogy megreked az életünk, nem látjuk a hogyantovábbot. A mozgás, a drámajáték, az alkotás segíti kifejezni, ami bent rekedt lelkünk bugyraiban, szunnyad tudatalattinkban.

Testünk pontos tükröt tart elénk, olykor még számunkra is mélyre ásott fájdalmainkról, elfojtásainkról.

A tudatosság, a csoport gyógyító potenciáljai feloldanak és kimozdítanak régi sémáinkból és lehetőségeket kínálnak egy teljesebb önmagunk kibontakozásához.

A művészetterápia, a pszicho-dráma segítségével belső erőforrásokra bukkanunk, valódi szükségleteink és vágyaink meghallgatásra lelnek.

Ha szeretsz mozogni, szívedből táncolni, érdekel az önismeret és szeretnél egy csoportban támogatni és támogatást kapni, akkor tarts velünk!

Várlak téged, ha:

  • hívásod van az érezni, létezni és alkotni életérzéshez
  • külső – belső átalakulásra vágysz, de nem találod hozzá az utat
  • párkapcsolati nehézségekkel küzdsz
  • belső gyermeked táplálásra szorul
  • anyasebed gyógyulásra vár
  • gondot okoz a passzív minőség megengedése az életedben
  • felmenőid lehúzó mintáid elengednéd
  • szeretnél egy nyitott, tudatos, szeretetteli csoporthoz tartozni
  • ha örömömet okoz az alkotás, festés, agyagozás, írás, drámázás.

Első alkalom: 2023. 04. 14. 16.00 – 21.00
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Helyszín: Átalakulások Tere, Szentendre, Bükköspart 74/ D
Kapcsolat: veronika@atalakulasoktere.hu, +36 20 375 24 76

Magamról:

Szenvedélyes világjáró vagyok. Barangoltam távoli tájakon, a legkatartikusabb élményeim azonban a belső utazásaim alatt a lelkemben születtek.

Önismeretemben az elmúlt két évtized során sok saját tapasztalatot és tudást gyűjtöttem, hogy segíteni tudjak másokat is az önmagukhoz vezető úton. Kincsekkel és göröngyökkel teli ösvény ez, fények és árnyak kísérik.

Ha életpályádon útelágazáshoz érkeztél, régi és nehéz terheket cipelsz, vagy visszatérő akadályok ismétlődnek, és úgy érzed, nem sikerül egyedül tovább lendülni, akkor engem keresel. Mélyen bevésődött mintázatainkon nem könnyű mozdítani. Gyökeresen átalakulni komoly kihívás. Készen állsz magadért, egy magasabb minőségű életért új utakra lépni?

Ha igen, kísérőd és tükröd lehetek ebben az izgalmas kalandban.

Útitársként mellénk szegődik az asztrológia bölcsessége és a modern pszichológiai iskolák vizualizációs és művészetterápiás módszerei.

Egy olyan lelki közegben, ahol megteremtődik a szeretetteljes és éber kapcsolódás egymás iránt, gyógyító erőforrások törnek a felszínre, melyek valódi átalakulásokhoz vezetnek.

Ha felkeltettem érdeklődésedet és elnyertem a bizalmadat, szeretettel várlak Szentendrén, Budapesten és Egerben.

Author Bóta Veronika

More posts by Bóta Veronika